Mevsimlik çiçek ekim çalışmalarının devam ettiğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Bir milyon 600 bin adet begonya, kadife, karanfil ve papatyayı şehrimizin muhtelif bölgelerine ekiyoruz. Kısa süre önce de 50 bin adet sakız ve sardunya dikimini gerçekleştirdik. Sakarya’yı birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı mevsimlik çiçek ekim çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Mevsimlik çiçek ekim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir milyon 600 bin adet begonya, kadife, karanfil ve papatyayı şehrimizin muhtelif bölgelerine ekiyoruz. Daha önce de 50 bin adet sakız ve sardunya dikimini gerçekleştirmiştik. İnşallah yeni ekim çalışmalarımız ile birlikte şehrimizi renklendirmeye devam edecek; Sakarya’yı birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Şehrimizi Birlikte Güzelleştiriyoruz
Vardar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Bugüne kadar çevre başlığı açısından önemli çalışmalara imza attık. Şehrimizde yeşil alanları arttırmak ve kent estetiğine katkı sunacak yeni yaşam alanları oluşturmak için bahçe yarışması düzenledik. Çevrenin korunması ve geliştirilmesi adına hemşerilerimizi de sürece dahil etmeye çalıştık. Lale festivalleri düzenledik. Bu başlıktaki çalışmalarımız artarak devam edecek.”