SBS'ye Gireceklere Ulaşım Ücretsiz

Hafta sonu yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) girecek öğrenciler ve öğrencilerin velileri, belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanacak. Konu ile alakalı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklama, “5-6 Haziran tarihleri arasında ilköğretim okulu öğrencilerimize yönelik Seviye Belirleme Sınavı yapılacak. Belediye olarak sınava girecek öğrencilerimize kolaylık olması açısından belediye otobüslerimizi, sınava girecek öğrencilerimize ve öğrencilerimizin yanındaki velilerimize ücretsiz yaptık. Sınava giriş kartını gösteren öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin yanındaki bir kişi belediye otobüslerimizden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.