Büyükşehir Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde yeni dönem eğitimleri başladı. Miray Şahin, “Ritim Atölyesi ile amacımız profesyonel anlamda müzik aleti çalmayı öğrenmekten ziyade gün içerisinde maruz kaldığımız stres oluşturan durumlara karşı terapi sağlamak. Atölyemiz 13 Aralık Perşembe gününde gerçekleştirilecek olan Drama çalışmaları ile devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde yeni dönem eğitimleri başladı. Sapanca Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirilen ilk dersinde kursiyerler ritim aletlerini yakından tanıma fırsatı elde etti.

Terapi sağlıyor
Sosyal Gelişim Merkezi Psikologlarından Miray Şahin, “Çalışma hayatının ve yaşamın gerekliliklerinin neden olduğu olumsuz durumlara rahatlatıcı teknikler ve etkinlikler sunan ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyemizde eğitimler başladı. Ritim Atölyesi ile amacımız profesyonel anlamda müzik aleti çalmayı öğrenmekten ziyade gün içerisinde maruz kaldığımız stres oluşturan durumlara karşı terapi sağlamaktır” dedi.

Keyifli zaman
Miray Şahin, “Ritim aleti çalmanın insan psikolojisi üzerinde oluşturduğu pozitif etkiden yola çıkarak başlatılan atölyemizde kursiyerlerimiz keyifli zaman geçirmiş oldular. Sapanca Sosyal Gelişim Merkezimizde sürdürülen Pozitif Yaşam Ve Ritim Atölyemiz 13 Aralık Perşembe gününde gerçekleştirilecek olan Drama çalışmaları ile devam edecek” diye belirtti.