Sapanca'da Konser Düzenliyoruz

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ilçelerde programlar düzenlemeyi sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Sapanca’da konser programı gerçekleştireceklerini açıkladı. Aktürk, “Akyazı ilçemizde Ünlü Ezgi Sanatçısı Mustafa Demirci çok güzel bir konser verdi. Şimdi de Sapanca’da bir konser programı düzenliyoruz. Kent Orkestrası 29 Ocak Salı günü saat 19:00’da Sapanca Halk Eğitim Merkezi’nde Sapancalılarla buluşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı kültür sanat etkinliklerini ilçelerde de düzenlemeye devam ediyor. Daire Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak her ay kültür ve sanat programları düzenliyor, birbirinden değerli etkinlikleri kültür sanat dostları ile buluşturuyoruz. Şimdi ilçelerimizde de kültür sanat programları düzenlemeye başladık. İlk programımızda Ünlü Ezgi Sanatçısı Mustafa Demirci eserlerini Akyazılılar için seslendirdi. Konsere ilgi gösteren Akyazılı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. İkinci programımızı Sapanca’da düzenliyoruz. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası 29 Ocak Salı günü Sapancalılarla buluşacak. Sapanca Belediyesi’nin işbirliğiyle Sapanca Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, saat 19:00’da başlayacak. Konserimize tüm Sapancalıları davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.