Sapanca SAMEK’ten Yılsonu Sergisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda yılsonu heyecanı devam ediyor. SAMEK merkezlerinde eğitim gören kursiyerlerin öğretim dönemi içerisinde hazırladıkları eserler, sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Akyazı ve Arifiye SAMEK merkezlerinin yılsonu sergilerinin ardından 26 Mayıs Salı günü, Sapanca SAMEK merkezi kursiyerlerinin yılsonu sergisinin açılışı gerçekleştirilecek. Sapanca Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek açılış töreni saat 18.00’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sapanca SAMEK merkezi kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu eserlerden oluşan yılsonu sergimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” ifadeleri kullanıldı.