30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılan Başkan Ekrem Yüce, “30 Ağustos zaferi milletimizin vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için gözünü kırpmadan mücadele edeceğinin en büyük kanıtlarından biridir. Ecdadımızın ortaya koyduğu kahramanlık ve cesaret, geleceğe yürüyüşümüzde bizleri güçlü kılan en önemli unsur olacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle şehir genelinde düzenlenen kutlamalara katıldı. Valilik Kampüsünde gerçekleştirilen çelenk sunma programı ile başlayan resmi törenler kapsamında ilk olarak Valilik makamında İl Protokolü, il müdürleri, emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri temsilcileri ile STK temsilcilerinin tebriklerini kabul eden Başkan Yüce, daha sonra ise Atatürk Bulvarı’nda düzenlenen resmi geçit töreninde yer aldı.

Kutlamalara yoğun katılım
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılım yoğun oldu. Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Üstündağ, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun,  AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, kamu il müdürleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Kahramanlığın 97. Yılı
Tören sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Tarih boyunca nice zaferleri çeşitli zorluklarla elde eden, bu toprakları bizlere vatan yapan aziz ecdadımızı, rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos zaferi milletimizin vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için gözünü kırpmadan mücadele edeceğinin en büyük kanıtlarından biridir. Ecdadımızın ortaya koyduğu kahramanlık ve cesaret, geleceğe yürüyüşümüzde bizleri güçlü kılan en önemli unsur olacaktır. İnşallah ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacak, her alanda başarılı olacak adımları atmaya devam edecek, milletimizi ve memleketimizi aydınlık yarınlara ulaştıracağız” dedi.