Şampiyona için araç trafiğinde önlemler alınacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası boyunca trafikte yapılacak düzenlemelere ilişkin açıklama yapıldı.  Ayçiçeği Bisiklet Vadisi ile Valilik Kampüsü arasındaki 221. Cadde 4 günlüğüne araç trafiğine kapanacak. 24 Ekim Cumartesi ve 25 Ekim Pazar günü ise Valilik ışıkları ile Karapınar ışıkları arasında trafik kısıtlaması uygulanacak. Ayrıca 25 Ekim Pazar günü Uzunköy ve Yeşildere arasında 12.00 ile 17.00 arasında güzergah trafiğe kapatılacak. Trafikte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi adına alternatif güzergahların kullanılması önem arz ederken, bölgeye trafik işaret ve işaretçilerinin de konuşlandırılacağı ifade edildi.