SAMEK'te Yeni Dönem Planlandı

Bilgilendirme toplantısı
Açıklamalarının devamında, eğitmen ve kursiyerlerin yıl içerisinde uyması gereken hususlar hakkında bilgi verildiğini de belirten Bilgin, “Yıl içi ve yılsonunda hazırlanabilecek sergiler ile düzenlenebilecek sosyal etkinlikler hakkında görüşlerini aldık. OSM içerisinde yer alan SAMEK Satış Ofisi’nden kursiyerlerimizin yararlanabilmeleri için kendilerine bilgi verilmesini istedik” diye konuştu. Toplantının ardından, Ferman Seçkisi Sergisi’nin de gezildiğini ifade eden Bilgin, “Toplantımızın ardından, Sanat Galerisi’nde 25 Eylül Çarşamba’ya kadar sergilenmeye devam edecek Ferman Seçkisi Sergisi’ni gezdik. Eğitmenlerimiz ve merkez sorumlularımız sergiyi çok beğendi” şeklinde konuştu.

16 Merkez ve 50 branş
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları(SAMEK) 2013-2014 dönem kayıtları, 16-25 Eylül tarihlerinde, Büyükşehir Belediyesi resmi internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yapılacak. 1 Ekim’de başlayacak kurslarla birlikte Hızır Tepe SAMEK ve Arifiye SAMEK’de ilk eğitimler verilecek. Ayrıca, yeni açılan Japonca, Boşnakça, Adigece, Abazaca dil kursları ve Hasta Kabul kursu ile SAMEK’te branş sayısı 50’ye yükseltildi.