SAMEK Yaz Kursları, 23 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “Yaz Kursları Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Çarşı, Karaman, Korucuk, Arifiye, Akyazı ve Sapanca SAMEK Merkezlerimizde gerçekleşecek. Bin 300 öğrencimizi farklı ve bir o kadar da verimli bir SAMEK Yaz Dönemi bekliyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında yaz dönemi başlıyor. 2 ay sürecek yaz dönemi eğitimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “SAMEK Yaz Dönemi eğitimlerimiz 23 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Gitar, Keman, Resim, Bağlama, İngilizce, Satranç, Karikatür, Bilgisayar ve Fotoğrafçılık olmak üzere 9 branşta gerçekleştirilecek yaz kurslarında, bin 300 öğrencimiz eğitim alacak. 23 Haziran-22 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek kurslarımızda, alanında uzman öğreticilerimiz görev alacak” ifadelerini kullandı.

9 Branşta, Bin 300 Kursiyer
SAMEK 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başarılı bir yılsonu sergisi ile tamamlandığını da sözlerine ekleyen Bilgin, “Şehrimizde yaygın eğitimin markası haline gelen SAMEK’te çok verimli bir yılı daha geride bıraktık. Bu zamana kadar 33 bini aşkın hemşerimizi sanat ve meslek eğitimleriyle buluşturduk. SAMEK’te eğitimler yıl boyunca devam ediyor. Kurs çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz yaz kurslarında, çocuk ve gençlerimiz zamanlarını verimli hale getiriyor, birikimlerini üretime geçiriyor. Yaz Kursları Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Binamız, Çarşı, Karaman, Korucuk, Arifiye, Akyazı ve Sapanca SAMEK eğitim merkezlerimizde gerçekleşecek. Bin 300 öğrencimizi farklı ve bir o kadar da verimli bir SAMEK yaz dönemi bekliyor. Kursiyerlerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.