Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, SAMEK’lerde ikinci dönem kayıtlarının 22 Ocak Pazar gününe kadar devam edeceğini belirterek, “Tüm hemşerilerimizi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (SAMEK) ikinci dönem kayıtları devam ediyor. İlk dönem derslerinin büyük bir verimlilik içerisinde geçtiğini ve Sakaryalılara pek çok alanda mesleki nitelikte eğitimler sunulduğunu söyleyen Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, “20 merkezde, 82 branşta, 7 bin kursiyerimizle ilk dönemimizi tamamladık. İkinci dönem için kayıtlarımız şuanda devam ediyor. Tüm hemşerilerimizi kurslarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kalitenin adresi
Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında nitelikli eğitimin eğlenceli bir ortamda sunulduğunu ifade eden Kama, “Kurslarımıza hemşerilerimiz tarafından gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnunuz. SAMEK çatısı altında yediden yetmişe her eğitim düzeyinden, her kesimden hemşerimiz ilgi alanları doğrultusunda çeşitli branşlarda kendilerini geliştirerek Sakarya’da nitelikli vatandaş profilinin artmasına vesile oluyorlar. Bizler de hemşerilerimize bu alanda destek vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda ikinci dönem kayıtlarımız devam ediyor. Arzu eden vatandaşlarımız 22 Ocak Pazar gününe kadar kurs merkezlerinden, mesai saatleri içerisinde kimlik bilgileriyle kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise 444 40 54 (dâhili: 3434) numaralı telefonu arayabilirler” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında ikinci dönemde açılacak olan branşlar şu şekilde:

AKYAZI: Arapça, İngilizce, Diksiyon, Bilgisayar Kullanımı, Hızlı Klavye

SAMEK EĞİTİM ve GENÇLİK MERKEZİ: Arapça, İngilizce, Fransızca, Rusça, Almanca, İspanyolca, Türkçe, Osmanlıca, Emlak Danışmanlığı, Yönetici Asistanlığı, Hasta Kabul İşlemleri, Diksiyon, Autocad, Bilgisayar Kullanımı, Hızlı Klavye Kullanımı, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Ön Muhasebe

KARASU: Arapça, İngilizce, Bilgisayar Kullanımı, Diksiyon

KAYNARCA: Arapça, İngilizce, Bilgisayar Kullanımı

MUTFAK ATÖLYESİ: Butik Pasta Ve Kurabiye Yapımı, Pasta Yapımı Ve Sunumu, Türk Ve Dünya Mutfağı