A Haber canlı yayınına konuk olan Başkan Ekrem Yüce, “31 Mart’ta önemli bir seçimi geride bıraktık. Sakaryamız 65.04’lük oy oranıyla Büyükşehirler arasında 4. sırada yer aldı. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Şimdi vakit hizmet vakti. Hemşerilerimize hizmet için kollarımızı sıvadık. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” derken; İl Başkanı Tever, gösterilen teveccüh dolayısıyla çok çalışacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, A Haber canlı yayınında 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile birlikte kameraların karşısına geçen Başkan Ekrem Yüce, herkesin özendiği, daha da yaşanılabilir bir Sakarya oluşturmak için kolları sıvadıklarını ve gösterilen teveccühe layık olmak adına çok çalışacaklarını söyledi.

Vakit hizmet vakti
Başkan Ekrem Yüce’nin konuşmasından satır başları şu şekilde; “Öncelik yayınımızı takip eden tüm izleyecilere selamlarımı iletmek istiyorum. 31 Mart’ta önemli bir seçimi geride bıraktık. Ben tüm Sakaryalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü Sakaryamız 65.04’lük oy oranıyla Büyükşehirler arasında 4. sırada yer aldı. Kızılcahamam’da da Sayın Cumhurbaşkanımızdan başarı ödülü aldık. Şimdi vakit hizmet vakti. Hemşerilerimize hizmet için kollarımızı sıvadık. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Sakarya’ya yakışır projeler
“Şehrimizin 100 yıllık imar planını kapsayan proje yarışmamızı başlatacağız. Öte yandan tarım, turizm ve sanayinin merkezi olan şehrimizde bu alanlara özel master plan çalışmalarımızı başlatıyoruz. Tarımda üretim desen haritasını çıkartacağız. İlçelerimizin üretim haritasını oluşturacağız. Turizm ve sanayide de planlamalarımız olacak. Sakarya Nehri’ni şehirle barıştıracağız ve Nehir Ada projemizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Yatay şehircilik anlayışını sürdüreceğiz. Katlı Otoparklar inşa edeceğiz. Yine gözbebeğimiz çocuklar için Çocuk Akademisi’ni kuracağız. Doğal Yaşam ve Sağlık Vadisi ile farklı kültür ve etnik yapıların bir arada kardeşçe yaşadığı Sakarya’ya Kültür Vadisi’ni de hediye edeceğiz.”

Büyük güç aldık
Kızılcahamam programını da canlı yayında değerlendiren Başkan Ekrem Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımızı dinledik. Talimatlarını aldık. Cumhurbaşkanımız her zaman yanımızda olduğunu ifade ederek bize büyük güç verdi. O heyecan ve gayretle çalışmalarımıza başladık. Cumhurbaşkanımızın riyasetinde şehrimizde çok farklı yatırımları, yaşanabilir bir Sakarya’yı ve herkesin gıpta ile bakabileceği bir şehri oluşturmak için kollarımızı sıvadık. Teşkilatımızın bu yönde büyük destekleri var. İl Başkanımıza, teşkilatımıza ve dava arkadaşlarımız gösterdikleri destek ve gayret dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Destek teşekkürü
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise; “Öncellikle seçim sonuçlarının Sakarya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhur İttifakı olarak seçim çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde sonuçlandırdık. Büyükşehir Belediyesi’ni yüzde 65.04 oy oranı ile kazandık. Bu sonuçla Marmara 1.’liği olan konumumuzu korumuş olduk. Türkiye’de Büyükşehirler arasında 4. olduk. Tüm iller arasında ise 5. olduk. Sakaryalı hemşerilerimize bizlere verdikleri bu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu başarıda katkısı olan ve bizlerle birlikte hareket eden Cumhur İttifakımızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin bütün teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum. 2002’den bu yana AK Parti’yi Sakarya’da birinci parti yapan çok kıymetli hemşerilerime ve aynı zamanda teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki amacımız bizlere gösterilen bu teveccühe karşı çalışmalarımızı arttırarak sürdürmek olacaktır” dedi.