Sakarya Muhtarlar Federasyonu tarafından alınan 54. yıl özel formasını Erdal Erdem’e takdim eden Başkan Ekrem Yüce, “Muhtarlar Federasyonu Başkanımız Erdal Erdem ve yönetimine teşekkür takımımıza destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sakaryaspor şehrimizin ortak sevdasıdır. İnşallah Sakaryasporumuza destekler her geçen gün artacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Muhtarlar Federasyonu ve yönetimi ile bir araya geldi. Buluşmaya Başkan Yüce’nin yanı sıra SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve yönetimi yer aldı. Sakarya Muhtarlar Federasyonu adına alınan Sakaryaspor 54. yıl özel formasını Erdal Erdem’e takdim eden Başkan Ekrem Yüce, Sakaryaspor’a olan desteğin çığ gibi büyümesini temenni etti.

Ortak sevdamız Sakaryaspor
Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor’a destek kampanyasına katılan Muhtarlar Federasyonu Başkanımız Erdal Erdem ve yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimizin markası olan Sakaryasporumuza destekler her geçen gün artacak ve takımımız hakettiği noktaya ulaşacaktır. Sakaryaspor şehrimizin ortak sevdasıdır. Bu noktada demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızın da Sakaryaspor’un yanında olduğunu görmekten büyük mutluluk duydum. Şehir olarak takımımızın yanında kenetlendik. Tekrardan çağrımızı yineliyorum ve şehrimizin tamamını Sakaryaspor’umuza destek olmaya, takımımızın yanında yer almaya davet ediyorum” dedi.

Desteği teşvik etmeliyiz
Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, “Şehrimizin markası Sakaryaspor’a karınca kararınca katkımız olsun adına Sakarya Muhtarlar Federasyonu olarak 54. yıl özel forması aldık. Tüm muhtarımızdan Sakaryaspor’umuza destek vermek isteyen kime ulaşabilirlerse onları bu konuda teşvik etmelerini rica ediyorum. İnşallah bu sıkıntılı günleri başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ile Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç’in gayretleriyle ve muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın maddi manevi destekleriyle atlatacağız. Tüm muhtarlarımızın Sakaryaspor’un yanında olduğunu ifade ederek 54. yıl özel formamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.