“Sakaryaspor her geçen gün daha da iyi olacak”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yılın son meclis toplantısında Sakaryaspor’un durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlk yarının son maçına Bayburt deplasmanında çıkacak olan Sakaryaspor’a başarılar dileyen ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “İlk yarının sonuna yaklaşırken güzel bir ivme yakaladık. Evimizde oynadığımız son maçı taraftarlarımızla birlikte izledik. Çok şükür 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Ligin ilk yarısını güzel bir enerjiyle kapatacağız. Ardından ligin ikinci yarısı için kamp döneminde bir yenilenme imkânı olacak. Transferler noktasında adımlar atılacak” dedi.

Sakaryaspor markası
Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryasporumuzu her geçen gün daha da iyi bir noktaya taşımanın düşüncesindeyiz. Zirveye adım adım ilerliyoruz. Sakaryaspor’u hak ettiği noktaya taşımak istiyoruz. Sakaryaspor bir markadır. Ülke sporuna çok önemli isimler kazandırmış bir kulüptür. Yönetimimizle iş birliği içerisindeyiz. Yönetimi, camiası, taraftarları ve Büyükşehir Belediyesi olarak kenetlendik. İnşallah daha da iyi bir noktaya gelecek ve güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.