Büyükşehir Belediyesi personeli Fotoğraf Sanatçısı İhsan Korkut, 5. kişisel sergisini Ankara’da açtı. Renkleriyle Sakarya Fotoğraf Sergisi, sanatseverlerle buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi personeli, Fotoğraf Sanatçısı İhsan Korkut sergilerine bir yenisini daha ekledi. Korkut’un eserlerinden oluşan Renkleriyle Sakarya Fotoğraf Sergisi, T.B.M.M. Mustafa Necati Kültür Evi’ne açıldı. Düzenlenen açılış törenine AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, BelPlast Genel Müdürü, Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Milletvekili Yavuz, Korkut’u tebrik ederek sanatçıya verilen desteklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

18 Mayıs’a kadar sergilenecek
Yavuz’un konuşmasının ardından Renkleriyle Sakarya Fotoğraf Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Sergide incelemelerde bulunan sanatseverler, Sanatçı İhsan Korkut’tan eserler hakkında bilgi aldı. T.B.M.M. Mustafa Necati Kültür Evi’nde sanatseverlerle buluşan Fotoğraf Sergisi, 18 Mayıs Pazar gününe kadar sergilenmeye devam edecek.