Devir teslim töreninin ardından vatandaşlara seslenen Başkan Ekrem Yüce, “Sizlerin destekleri ve gayretleriyle oyunu arttıran tek il olduk ve Sakarya’da seçimi kazandık. Bugün ise göreve başladık. Görevi devraldığım Zeki Toçoğlu’na şükranlarımı arz ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Sakarya’mızın en ücra köşesine kadar hizmet götüreceğiz. Sakarya’da yaşayan kardeşlerimizin gelir düzeyini arttıracak her türlü atılım ve yatırımları yapacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem Yüce, devir teslim töreninin ardından yoğun kalabalığa seslendi. Belediye Hizmet Binası’nda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yüce, Sakarya’nın en ücre köşesine kadar hizmet götüreceklerini söyledi.

Büyükşehirler arasında 4. olduk
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Sakarya’da seçimleri çok güzel geçirdik. Marmara’da birinci Türkiye’de büyükşehirler arasında dördüncü olduk. Bu başarı için Sakarya halkına teşekkür ediyorum. Görevi devreden Zeki Toçoğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Allah kendisinden razı olsun. Görevi devralan Ekrem Yüce’ye başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağız. Birlikte Sakarya’da güzel işler yapacağız” dedi.

Sakarya hiç yorulmadan hizmet bekler
Törene katılan herkese teşekkürleri sunarak sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Her birinizin çok büyük gayretleriyle ve Allah’ın yardımıyla bugün Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlamış bulunuyorum. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan, teşkilat mensuplarımıza, görünür ve görünmez destekçilerimize şükranlarımı arz ediyorum. Oy vermiş ya da vermemiş, sen veya ben demeden hizmet ayrımı yapmadan bütün Sakarya’nın yanında olacağımı ifade ediyorum. Sakarya benden hiç yorulmadan hizmet etmeyi bekler. Görevi devraldığım Zeki Toçoğlu’na şükranlarımız arz ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Büyükşehir Sakarya’nın yuvasıdır
Yüce, “Sakarya’mızın en ücra köşesine kadar hizmet götüreceğimizi bugünden sizlere ifade ediyorum.  Sizin içinizdeki en güçlünüz eğer haksız ise bizim içimizde en güçsüzsününüz olacaktır. Sizin içinizdeki en güçsüzünüz eğer haklı ise bizim içimizde en güçlümüz olacaktır. Bizim vizyonumuz, misyonumuz budur. Bu vizyon ve misyon içerisinde Sakarya’mızda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yukarı çekmek için her türlü çalışmaları yapacağız. Sakarya’da yaşayan kardeşlerimizin gelir düzeyini arttıracak her türlü atılım ve yatırımları yapacağız. Büyükşehir Sakarya’nın evidir, yuvasıdır” dedi.