Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Başkan Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce Kocaali’ye hediye edeceğimizi açıkladığımız sahil park projesi için 30 Mart Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’ye kazandırılacak Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi’nde ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı. Kocaali Caferiye Mahallesi’nde hayata geçirilecek proje için 30 Mart Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Kocaali Belediyesi’nden tahsis edilen 20 bin metrekarelik alana kazandıracağımız sahil park projemizin ihale tarihi belli oldu. İnşallah 30 Mart Perşembe günü projemizin yapım ihalesine çıkıyoruz. Kocaali’ye ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Tüm detaylar düşünüldü
Projeye ilişkin detayları da paylaşan Başkan Toçoğlu, “Kocaali Caferiye Mahallemizde hayata geçireceğimiz proje de tüm detayları düşündük. Yalnızca kadınların kullanabileceği bir plaj, çocuk oyun alanları, kafeterya ve yürüyüş yolları, oturma grupları, spor alanları ve yeşil alanlar projemizde yer alacak. Yeni projemizle birlikte Kocaali sahillerimize de canlılık geleceğine inanıyoruz. Kısa süre önce hizmete sunduğumuz Karasu Sahil Park, bu anlamda ciddi bir canlılık oluşturmuştu” ifadelerini kullandı.

Turizm girdileri artacak
Yeni projenin şehrin turizm girdilerine de olumlu yansıyacağını aktaran Başkan Toçoğlu, “Projemizin şehrin turizm girdilerine de önemli katkıları olacağını düşünüyoruz. Karasu’da yaptığımız sahil park büyük beğeni topladı. Şehir dışından gelen misafirlerimiz buradan memnuniyetle ayrıldılar. Önceki yıllara oranla turizm girdilerimiz de bir artış söz konusuydu. İnşallah yeni projemizin de bu anlamda bir boşluğu dolduracağına inanıyorum. Bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.