Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mesaimizi Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için harcıyoruz. Projelerimizi bu yönde hayata geçiriyoruz. Sakarya Park projemiz de, 120 dönümlük alanıyla şehrimiz için çok önemli bir yatırım. İnşallah bu projemizi Ramazan ayına yetiştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri kıyısında hayat bulan şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta incelemelerde bulundu. Tamamlanan çalışmaları değerlendiren Başkan Toçoğlu, “120 dönüm alan üzerinde hayat bulan projemizi büyük ölçüde tamamladık. Sosyal Tesislerimizin yapımı tamamlandı, ihaleleri yapıldı. Yürüyüş yolları, dinlenme ve oyun alanları, seyir terasları ve amfi tiyatro büyük ölçüde tamamlandı” diye konuştu.

Ramazana yetişecek
Sakarya’yı nehir ile buluşturacak projenin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, “Şehirler bize emanettir. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mesaimizi Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için harcıyoruz. Projelerimizi bu yönde hayata geçiriyoruz. Sakarya Park projemiz de, 120 dönümlük alanıyla şehrimiz için çok önemli bir yatırım. Sakarya’nın turizm potansiyelini arttıracak, hemşerilerimizin gözüne ve gönlüne hitap edecek bir yatırım. İnşallah bu projemizi Ramazan ayına yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı.