Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, ‘Renklerin Dansı’ resim sergisi Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçı Metin Aşoğlu’nun özgün eserlerinden oluşan sergi, 1 Mart Pazar gününe kadar OSM’de ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Metin Aşoğlu’nun eserlerinden oluşan ‘Renklerin Dansı’ resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda sanatsever de katıldı.

1 Mart Pazar
Düzenlenen serginin açılış konuşmasını yapan sanatçı Aşoğlu, “Eserlerimi Sakaryalı Kültür sanat dostların beğenisini sunmak mutluluk verici. Sergimin şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, ev sahipliğinden dolayı değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ofis Sanat Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Renklerin Dansı’ resim sergisi 1 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.