Tahincioğlu BSL normal sezonunu 8. sırada tamamlayarak playofflarda Fenerbahçe Doğuş ile eşleşen Büyükşehir Basketbol Takımı, serinin ilk maçını 23 Mayıs Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacak. Asbaşkan Erdal Şenkardeş, “Harika bir sezonun ardından şimdi playoff zamanı. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi normal sezonunu 8. sırada tamamlayarak playofflarda Fenerbahçe Doğuş ile eşleşti. Serinin ilk maçı 23 Mayıs Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.  25 Mayıs Cuma günü ise Sakarya Spor Salonu serinin ikinci mücadelesine ev sahipliği yapacak. Basketbol Süper Ligi’ne yükseldikleri ilk sezonda playoff oynayacak olmanın önemine değinen Kulüp Asbaşkanı Erdal Şenkardeş, Fenerbahçe Doğuş karşısında taraftarların desteğine çok ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekledi.

Güzel bir sezon geride kaldı
Şenkardeş açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Çok güzel bir sezon geçirdik. Son dakikaya kadar heyecana şahit olduğumuz, 5 bin kişinin önünde oynadığımız maçlarımızla Sakarya sporunda basketbolun ne kadar önemli bir yerde olduğunu gördük. Temposu yüksek maçlar oynadık, son saniye basketiyle maçlar kazandık. 30 haftalık lig maratonunu tamamladık. Şimdi ilk sezonumuz olan Basketbol Süper Ligi’nde playofflara kaldık. Ligimizin ve Avrupa’nın en iyi takımlarından Fenerbahçe Doğuş’la karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye davet ediyorum. EuroLeague Final Four oynayacak Fenerbahçe’ye de başarı dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.