Tahincioğlu BSL’nin 29. haftasında Sakarya Spor Salonu’nda oynanan Fenerbahçe Doğuş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Akgün Altuğ, “Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Şimdi son maçımızı Eskişehir’le oynayacağız. Ardından şehrimize ilk Play-off heyecanını yaşatacağız” dedi. Altuğ, büyük bir destek olan taraftarlara da teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Sakarya Spor Salonu’nda oynanan Fenerbahçe Doğuş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe karşısında çok iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını belirten Başkan Altuğ, karşılaşma boyunca takıma büyük bir destek gösteren taraftarlara teşekkür etti.

Play-off heyecanı
Avrupa Şampiyonluğu bulunan ve ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Akgün Altuğ, “Mücadelenin zor geçeceğini biliyorduk. Çok önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele örneği sergiledik. Maç boyunca geri adım atmadık. Zaman zaman fark açılmasına rağmen karşılaşmaya ortak olduk. Ancak bir türlü öne geçmeyi başaramadık ve 4 farkla parkeden mağlubiyetle ayrıldık. Sporda yenmek kadar yenilmek de doğal bir şeydir. Fakat basketbolseverlere güzel bir maç izlettiren teknik ekibimize ve sporcularımıza şükranlarımı sunuyorum. Şimdi son maçımızı Eskişehir’le oynayacağız. Ardından şehrimize ilk Play-off heyecanını yaşatacağız” dedi. Altuğ, Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösteren ve saatler öncesinde biletlerin tamamını tüketen taraftarlara da teşekkür etti.