Pamukova'ya Meydan ve Altyapı müjdesi

Pamukova’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni dönemde Büyükşehir sınırlarına dahil olacak ilçe için müjdeler verdi: “İnşallah seçimlerin ardından Pamukova’mıza ilçe meydanı kazandıracağız. Pamukova’yı sağlam altyapıyla buluşturacağız” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova ilçesinde bir dizi program gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Genel Merkez tarafından göreve yeni atanan Fatih Akın’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Akın ile Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’i makamında ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ardından ilçe pazarında vatandaşlarla buluştu. Gün içerisinde ziyaretlerine ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Muhtarlar Derneği ziyaretinde Pamukova için önemli müjdeler verdi.

Büyükşehir Yasası
Bölge muhtarlarına yeni dönemde uygulamaya girecek Büyükşehir Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “İlçe belediyelerimiz ve İl Özel İdaresi işbirliği ile ilçelerimizde önemli yatırımları hayata geçirdik. 30 Mart’ın ardından tüm il sınırları Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına dahil olacak. Artık ilçelerimizin itfaiye, ulaşım, su, altyapı ve mezarlık hizmetlerini Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek. Büyükşehir’in güçlü hizmet eli tüm il sınırlarına ulaşacak” diye konuştu.
Daha yaşanabilir, modern şehirler
Başkan Toçoğlu, “İlçelerimizin standartları, hayata geçirilen hizmetlerin kalitesi her geçen gün yükseliyor. Yeni dönemde ilçemiz için önemli projelerimiz var. AK Partili belediyeler olarak vatandaşlarımızın yaşamlarını daha huzurlu ve mutlu bir şekilde sürdürmeleri, daha yaşanabilir şehirler, yerleşim alanları oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah seçimlerin ardından Pamukova’mıza ilçe meydanı kazandıracağız. Pamukova’yı sağlam altyapıyla buluşturacağız. İnşallah çalışmalarımıza seçimlerin ardından da milletimizden alacağımız destekle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.