Pamukova'da İftar Sofraları Kuruluyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında tüm ilçelerde iftar sofralarını kurmayı sürdürüyor. Karapürçek, Erenler, Taraklı, Arifiye, Hendek, Geyve, Kaynarca, Serdivan ve Karasu’da gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programları, 28 Temmuz Pazar günü Pamukova Ankara Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenecek iftarla devam edecek. İftar programında ayrıca İstanbul İSTOÇ Camii Başimam Hatibi Dünya Kuran Okuma 1.’si Bünyamin Topçuoğlu, Pamukovalılara Kuran ziyafeti verecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Bu yıl şehrimizin 17 farklı noktasında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarımıza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Pazar günü Pamukova iftarında vatandaşlarımızı sofralarımıza davet ediyoruz” denildi.