Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Özgürlüğün Rengi’ filminin özel gösterimi Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Özgürlüğün Rengi’ filminin gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, yönetmenliğini Bille August’un üstlendiği ‘Özgürlüğün Rengi’ sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Güney Afrika Cumhuriyeti’nin efsaneleşmiş Nobel Barış Ödüllü lideri Nelson Mandela’nın ve onun hapishanede geçirdiği uzun yılların konu edildiği biyografik film Sakarya izleyicisinden tam not aldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, özel gösterimlerin 14 Nisan Perşembe günü ‘Aşkın Sessizliği’ filminin gösterimi ile devam edeceği ifade edildi.