Büyükşehir Belediyesi SAMEK Sapanca Merkezi kursiyerleri yılsonu sergilerini açtı. Kursiyerlerinden Sezgin Biberoğlu, SAMEK ailesinde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken; Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “550 kursiyer tarafından hazırlanan serginin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yılsonu heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda SAMEK Sapanca Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı yılsonu sergisi kültür ve sanat dostlarının beğenisine sunuldu. Sapanca Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen açılış programına Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ile çok sayıda sanatsever katıldı.

SAMEK Sapanca yılsonu sergisi
SAMEK Gitar ve Keman Kursu öğrencilerinin müzik dinletisiyle başlayan açılış töreninde söz alan kursiyer Sezgin Biberoğlu, “Bu eserler SAMEK Ailesinin el emeği göz nuru ile oluşturuldu. Güzel sanatlar, el sanatları ve resme olan merakımızı sanata ve ürüne dönüştürme imkanı bulduğumuz SAMEK’lerde yer almaktan çok mutluyuz. Bu ortamlarda dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik duygularımızı geliştirerek paylaşmanın ve eser üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

550 kursiyerin eserleri sergileniyor
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “SAMEK kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu eserler büyük beğeni kazanıyor. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. 550 kursiyer tarafından hazırlanan serginin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kılıç ve Sapanca Kaymakamı Azcan kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti, SAMEK Sapanca Yılsonu Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkanvekili Kılıç ve sanatseverler, sergide incelemelerde bulundu, kursiyerlerden eserler hakkında bilgi aldı.