Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi. Estetik bir görünüme kavuşturulan köprünün uzun yıllar bölge ulaşımında kilit bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde başlatılan yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlandı. Bölgede kapsamlı bir dönüşüm hayata geçirilirken, yürüyüş yolları, oturma grupları ve aydınlatma ışıkları yenilendi. Ayrıca yeşil alanlar ve yürüyüş yollarında da gerekli tüm işlemler sonlandırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun bölge için daha önce açıkladığı köprü iyileştirme işlemleri de sona erdi. Çark Deresi üzerinde bulunan köprü estetik bir görünüme kavuşturuldu.

Köprü Yenilendi
Mithatpaşa’da gerçekleştirilen tüm işlemler ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Mithatpaşa bölgesinde daha önce asfalt serim işlemleri ile yürüyüş yolları, oturma grupları ve aydınlatma ışıkları üzerindeki çalışmalar tamamlanmış, yeşil alanlar ve yürüyüş yollarında tüm işlemler nihayete erdirilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun talimatları doğrultusunda bölgedeki köprüde de iyileştirme çalışması başlattık. Köprüde estetik bir çalışma uyguladık ve gerekli tüm sağlıklaştırmaları yaptık. İnanıyoruz ki, vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan bu kapsamlı projede yer alan köprü de bölge ulaşımında uzun yıllar kilit bir rol üstlenecek” diye konuştu.