Büyükşehir Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine çevre bilinci kazandırmak amacıyla hazırlanan ‘Çevre Dostu Çocuk Tomurcuk’ projesi Fevzi Çakmak İlkokulu, Hacı Emine Oba İlkokulu, Şehit Fethi Sekin İlkokulu ve Kazımpaşa İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Çocuk Tomurcuk’ projesi okullardaki eğitim faaliyetlerine devam ediyor. İlkokul öğrencilerine çevre bilinci kazandırmak amacıyla hazırlanan ‘Çevre Dostu Çocuk Tomurcuk’ projesi son olarak Fevzi Çakmak İlkokulu, Hacı Emine Oba İlkokulu, Şehit Fethi Sekin İlkokulu ve Kazımpaşa İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çevre eğitimlerimiz 4 farklı okulda daha devam etti. Eğitimlerimize katılan öğrencilerimize çevre konulu kitapçık, rozet ve sertifika dağıtımı gerçekleştirdik. Program dâhilinde eğitim çalışmalarımız devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.