AK Parti Karasu İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Milletimize hizmet etme gayretimiz hiç bitmedi, hiç bitmeyecek. AK Parti neferleri olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu ülke için bugüne kadar yapılmamış nice hizmeti yaptık. İnşallah da daha pek çok hizmetleri hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresine katıldı. Başkan Yüce’nin yanı sıra kongrede AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, ilçe belediye başkanları, basın mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Kongre sonucunda Hasan Yavuzyiğit tekrardan Karasu İlçe Başkanlığına seçildi.

Durmadan yorulmadan ilerliyoruz
AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “Kongreler bir siyasi partinin bayram günleridir. Yeni bir aşıyla yeni bir besmeleyle tazelendiği günlerdir. 2001 yılında genel başkanımızın liderliğinde inanarak çıktığımız bu yolda 2023, 2053, 2071 hedeflerimize hep birlikte hiç durmadan yorulmadan yürüyoruz. Hamdolsun bu kutlu yolda girdiğimiz her seçimde desteğini en üst düzeyde gösteren Karasu halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlçemizin sorunlarına hemhal oluyoruz
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Kongrelerimiz bizim için farklı bir heyecana sahne oluyor. Teşkilatımızın teveccühü ile milletimizde takdiri ile 2019 yerel seçiminde ilçe belediye başkanı olarak seçildik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da hizmet aşkı ile ilçemizin sorunlarıyla hemhal oluyoruz. İlçemize hizmet etmeye katkı sunmaya aşkla devam edeceğiz. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda şehrimizin sorunlarına çözümler sunuyor, yeni yatırımlarla şehrimizin bir adım daha gelişmesine katkı sunuyoruz” dedi.

Daha pek çok hizmetler üreteceğiz
Karasu’yu şehrimizin en çok turist çeken, bu özelliğiyle dünyaya açılan yüzü olarak tanımlayan Başkan Ekrem Yüce, “Yaz sezonunu kapattık. Koronavirüsle mücadele ettiğimiz şu sıkıntılı günlerde bile sahillerimizde binlerce turisti ağırladık. Sahillerin temizliği, misafirperverliğimiz, konuklarımızın ihtiyaçlarını karşılama konusunda gayret gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Hamdolsun bizim hizmet etme gayretimiz hiç bitmedi, hiç bitmez. AK Parti neferleri olarak Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu ülke için bugüne kadar yapılmamış nice hizmeti yaptık. İnşallah da daha pek çok hizmetler edeceğiz” dedi.

Durmak yok
Sözlerine devam eden Başkan Ekrem Yüce, "2002 yılında ülkemize dünyayı titreten, onlara gıpta ile baktıran bir lider geldi. Bugün dünya mazlumlarının tek ümidi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Filistin'in, Suriye'nin, Akdeniz'in umudu Türkiye'dir.  Biz işte böyle bir liderin yanında yürüyoruz. Bu yüzden bizim için durmak olmaz. Biz duramayız. Bize durmak yakışmaz. Mazlumların ümidi bizken durmak olmaz. Durmayacağız. Bizde liderimizin çatısı altında milletimize hizmet için seferber olacağız. Biz hizmeti kendimize görev bildik. Bizim görevimiz millete hizmettir " dedi.

Dünya standartlarında sahiller
Başkan Yüce ayrıca, “Sahillerimiz için Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından belirlenen ciddi kriterleri yerine getirdikten sonra almaya hak kazandığımız Mavi Bayrak unvanı ile vatandaşlarımızı dünya standartlarında sağlıklı ve güvenli kumsallara kavuşturmaya devam ettik. Şehrimizde bulunan kırsal mahallelerimizde “Beton V Kanal Yapım İşi” ile asfalt çalışmalarının daha dayanıklı olmasını sağlamak amacıyla yaklaşık 20 bin metrelik V kanal yapımına başladık. Karasu Tepetarla, Yuvalıdere, Çatalövez, Karapınar, Kızılcık ve Kurudere Mahallelerini kapsayan projenin 12 bin metrelik kısmında V kanal yapımı tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Gücünü milletinden alıyor
AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, "AK Parti istişare kültürünün, birlik ve beraberliğin hâkim olduğu, bunca yıllık emeklere kıymet veren, asıl maksadının millete hizmet yolunda mücadele etmek olduğunu bilen ve bunu aklına, kalbine yazmış teşkilatlara sahiptir. İşte kongrelerimizin güzelliği de bundandır. Maksadımız her zaman millete hizmet etmek olmuştur. AK Partinin hangi mücadelelerden çıkıp bugünlere geldiğini bugünlere gelirken ülkemizin önüne nasıl tuzaklar kurulduğunu Cumhurbaşkanımızın önünün nasıl kesilmek istendiğini hikâyeler, romanlar yazsak sığdıramayız. Bugün bu zamana kadar hiçbir devlet başkanın vermediği projeyi, yatırımı ve gayreti milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan 19 senede yaptı. Bunu da milletinden aldığı güçle yapıyor. Bu necip milletin verdiği güçle Recep Tayyip Erdoğan bugün 'Dünya 5'ten büyüktür' haykırmakla kalmıyor, onlara bunu ispat ediyor. Bunu hazmedemeyenler, milletin derdini önemsiyormuş gibi yapanlar AK Parti ile boy ölçüşemezler" diye konuştu.

Canla başla çalışan teşkilatlarız
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bugün Karasu’muzda 13. kongremizi gerçekleşiyoruz. Bu inandığımız yolda milletimize hizmet aşkıyla bütün teşkilatlarımızla birlikte inşallah Cumhurbaşkanımıza, onun verdiği bu mücadelede ona layık olmaya var gücümüzle çalışacağız. Sadece millete hizmet etmek için yola çıkmış olan. Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyan hizmet etmek için canla başla çalışan teşkilatın mensuplarıyız. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte bu davaya omuz vereceğiz. O dünya lideri millete hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Cumhurbaşkanımıza omuz vermek için bütün mücadelemizi vereceğiz” dedi.