Ofis Sanat Merkezi’ndeki resim sergisi ile başlayan Büyükşehir Belediyesi yaz etkinlikleri hafta sonu Millet Behçesi’nde gerçekleşen 3 etkinlik ile devam etti. Etkinliklere katılan Başkan Yüce, “Güzel bir akşamda Millet Bahçemizde vatandaşlarımızla birlikte açık havada sinema izledik. Tüm kültür sanat dostlarını belediyemizin düzenlediği yaz etkinliklerine bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen buluşmalarla devam etti. 8 Ağustos Cumartesi günü Yönetmenliğini Mesut Uçakan’ın yaptığı Reis Bey filmi ile başlayan hafta sonu kültür etkinlikleri, 9 Ağustos Paza günü ise Seçkin Bayramoğlu Nasip isimli Meddah Hikayesi ile minik izleyicileri kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Haftanın son etkinliğinde ise ‘Ayı Kardeşler: Zamanda Yolculuk’ filmi beyazperdeye yansıdı. Yoğun ile gören etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Genel Sekreter Yardımcısı Furkan Beşel, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Resul Narin ve çok sayıda kültür sanat dostu katıldı.

Yaz etkinliklerine davet
Açık havada sinema etkinliğine katılan ve bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Yüce, “Güzel bir akşamda Millet Bahçemizde vatandaşlarımızla birlikte açık havada sinema seyir keyfi yaşadık. Patlamış mısırlarımız ve gazoz gibi ikramlarımızla vatandaşlarımızın serin yaz akşamlarına farklı bir sosyal aktivite sunduk. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler, bu tarz etkinliklerimizi devam ettirerek yaz boyunca vatandaşlarımıza kültür dolu bir yaz yaşamalarına katkı sunacağız. Tüm kültür sanat dostlarını belediyemizin düzenlediği yaz etkinliklerine bekliyoruz” dedi.