Meydan'da Mavera Konseri

Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri devam ediyor.  Şiir dinletileri, meddah gösterileri, gölge oyunları ve hemşeri gecelerinin sahnelendiği Kent Meydanı’nda 31 Temmuz Çarşamba günü Mavera Türk Müziği Topluluğu konser veriyor. 23.00’da başlayacak konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 20. Ramazan Etkinlikleri, ayın güzelliklerini yansıtan programları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Şiir geceleri, sema gösterileri, hemşeri geceleri, meddah ve gölge oyunu gösterileri gibi etkinlikleri sahnelendiği Kent Meydanı’nda, 31 Temmuz Çarşamba günü Mavera Türk Müziği Topluluğu bir konser verecek. Yapılan açıklamada, “Ramazan Etkinlikleri’ni gerçekleştirdiğimiz Kent Meydanı’nda; 31 Temmuz Çarşamba günü, Mavera Türk Müziği Topluluğu bir konser verecektir. Saat 23.00’da başlayacak konsere tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.