Meydan'da Işılak Rüzgârı Esti

Sakarya şiirlere konu olmuş bir diyar
Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Uğur Işılak, konseri düzenleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Işılak, “Sakarya şiirlere konu olmuş bir diyar. Üstad Necip Fazıl’ın hem üstadlığını pekiştiren, üstadlığında zirveye çıktığı bir il olması hem de üstadın bu yönüyle içini döktüğü, derdini paylaştığı bir il olması hasebiyle Sakarya’nın benim gönlümde çok farklı bir yeri var. Ramazan ayındayız. Ramazan bereket ayı. 3 hafta boyunca gönlümüz bereketlendi. Allah bayrama erişenlerden, idrak edenlerden eylesin. Bu güzel etkinlikleri bizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Bu güzelliklerin yaşanması Ramazan’ın ruhuyla bağdaşan başkanlarımızın olmasına bağlıdır. Allah’a şükür son zamanlarda Ramazan ayı sokaklarımızda Ramazan gibi kutlanıyor” diye konuştu.