Meslek Sahibi Oluyorlar

Çok memnunuz
Takı Tasarımı Dersi hakkında bilgi veren Takı Tasarımı ve Ev Aksesuarları Eğitmeni Semra Günder, “Haftanın belirli günlerinde verdiğimiz kurs ile bugüne kadar yüzlerce kişiyi Takı Tasarımı ile tanıştırdık. Kurslarımıza katılan hanımlar boş vakitlerini değerlendiriyorlar. Gerektiğinde yaptıkları ürünleri hediye etme ve satışa sunma fırsatları da oluyor” diye konuştu. Kurs öğrencilerinden Esra Öçalan, “Büyükşehir Belediyemizin hanım kardeşlerimize yönelik uyguladıkları bu kurslardan dolayı çok memnunuz. Bizler evimizde oturmaktansa kurslara katılarak yeni alanlarda kendimizi geliştirme olanağı bulduk” dedi. Asuman Gerel ise, “Büyükşehir Belediyesi’nin bizlere sunmuş oldukları imkânlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Zeki Toçoğlu eğitime gerçekten önem veriyor. Kurslara katıldığımızda bizlere sağlanan olanaklardan bunu görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.