Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan her eve maske ve dezenfektan dağıtımı Erenler ilçesinde devam etti. Dağıtım ekipleri Erenler’in Dilmen ve Hacıoğlu mahallerinde maske ve dezenfektan dağıtımını tamamlarken, Yeşiltepe Mahallesinde ise dağıtım işlemlerine başladı. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Tüm ilçelerimizde ve merkezde aksatmadan planlı bir şekilde sürdürdüğümüz maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarımıza Erenler ilçesinde devam ediyoruz. Dilmen ve Hacıoğlu Mahallerinde dağıtım çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz son olarak Yeşiltepe Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. ‘Her Eve Maske’ sloganıyla başlattığımız maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” ifadelerine yer verildi.