Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar buluşmasına katılan Başkan Yüce, “Hemşerilerimizin talep ve isteklerini ilk olarak ilettiği merci muhtarlıklarımızdır. İnşallah bu birliktelikle ihtiyaçlar doğrultusunda adımlarımızı atacağız. Her konuda aynı fikri paylaşmak gibi bir iddiada değiliz. Ancak ortak akılla milletimiz için hizmet üretmek, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek öncelikli meselemizdir. Rabbim çalışmalarınızı bereketlendirsin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği muhtarlar buluşmasında iş birliği içerisinde çalışmaların devam edeceğini paylaştı. Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ile muhtarlar katıldı. Başkan Ekrem Yüce, muhtarların talep ve isteklerini dinleyerek, birliktelik vurgusunda bulundu.

İhtiyaçlar için adımlar birlikte atılacak 
Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar buluşmasında söz alan Başkan Ekrem Yüce, muhtarlıklarla yerel yönetim iş birliğinin mahallelerin kalkınmasında büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. Yüce, “Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde mahallelerimize hizmet sunduk, sunmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin talep ve isteklerini ilk olarak ilettiği merci muhtarlıklarımızdır. İnşallah bu birliktelikle ihtiyaçlar doğrultusunda adımlarımızı atacağız. Her konuda aynı fikri paylaşmak gibi bir iddiada değiliz. Ancak ortak akılla milletimiz için hizmet üretmek, mahallelerimizi kalkındırmak, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek öncelikli meselemizdir. Rabbim çalışmalarınızı bereketlendirsin, işlerinizi kolaylaştırsın” dedi.