Yenileme çalışmaları tamamlanan Çark Caddesi Lüleci Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Bölgeye yaptığımız ziyarette yenileme çalışmaları gerçekleştireceğimizin sözünü paylaşmıştık. Çok şükür kısa süre içerisinde tamamladık. Çark Caddesi’ne çıkan ve ticari hayatın devam ettiği Lüleci Sokak’ı örnek bir görünüme kavuşturmanın, esnafımızın, vatandaşımızın ve şehrimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Lüleci Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Lüleci Sokak’ta gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yüce, sokak esnaflarını ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi. Bölge esnafı, yenileme çalışmaları dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür ederek, buluşmada kaldırımları, aydınlatması ve görünümü ile Lüleci Sokak’ın şehre değer kattığı ifade edildi. Programda Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır da yer aldı.

Lüleci Sokak güzel bir görünüme kavuştu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Lüleci Sokak, Çark Caddemiz için, Adapazarımız için çok önemli. Bereket, kardeşlik ve dayanışmanın şehri Adapazarımız'da ticaretin daha da canlanması için çalışmalar hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla Lüleci Sokak da çok daha güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye Adapazarılı esnafımızla birlikte çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayırlı olsun
Nazik davetleri için bölge esnafı ve vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimizin ilk günlerinde Lüleci Sokak’ı ziyaret etmiş, talep ve isteklerini dinlemiş, yenileme çalışmaları gerçekleştireceğimizin sözünü paylaşmıştık. Derhal çalışmalara başladık ve çok şükür kısa süre içerisinde tamamladık. Çark Caddesi’ne çıkan ve ticari hayatın devam ettiği Lüleci Sokak’ı örnek bir görünüme kavuşturmanın, esnafımızın, vatandaşımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyarette de esnafımızın ve vatandaşlarımızın gülen yüzünü görmek motivasyonumuzu arttırıyor. Bu çalışmalarımıza katkı sağlayan ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz sizin her zaman yanınızdayız. Sokağımızın Sakarya’ya ve siz değerli esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim hepinize hayırlı işler versin” dedi.