Liseli Gençler Bu Atölye Sizin İçin!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi gençler için yeni bir atölye çalışmasını daha hayata geçiriyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize sunmuş olduğumuz hizmetlere bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşıyoruz. Bu yaz liseli gençlerimizin istifade edebileceği Genç Atölye ismiyle zengin konu başlıklarına sahip bir atölye çalışmasına başlıyoruz. 6 hafta boyunca 8 farklı alanda sürecek bu atölye liseli gençlerimizin yaz aylarını dolu dolu geçirmesi için önemli bir fırsat olacak” diye konuştu.

6 Hafta 8 Farklı Alanda
Aktürk şunları söyledi; “Bu atölyeyi diğerlerinden ayıran özellik; gençlere eğitim-öğretim sezonunda içerisinde bulundukları sınıf ortamından ziyade gezip görebilecekleri ve uygulama alanı bulabilecekleri imkânlar sunacak olmasıdır.  Genç Edebiyat Atölyesi, Genç Felsefe Atölyesi, Genç Tarih Atölyesi, Genç Gezgin Atölyesi, Gençlik ve Gelecek Atölyesi, Münazara Atölyesi, Kritik Analitik Düşünce Atölyesi, Geleneksel Sanatlar Atölyesi alanlarında gençlerimizin genel kültür ve düşünsel kabiliyetlerinin gelişmesine ve temel değerlerimiz etrafında farkındalık oluşmasına mühim katkılar sağlayacaktır.”

Başvuru İçin Son Tarih 10 Haziran
“Genç Akademi için başvurular 10 Haziran Cuma gününe kadar Orhan Camii karşısında bulunan Samek Eğitim ve Gençlik Merkezi’nde devam ediyor olacak. Bir öğrencimiz iki farklı atölyeye başvuru yapabilecek. Liseli gençlerimizin Genç Atölye’ye ilgi göstermesini temenni ediyorum. Bu programla gençler hem yaz aylarında düşünsel eğilimlerini geliştirecek hem de tatillerini daha verimli bir hale getirecekler. Atölye ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 277 07 96 numarasını arayabilirler.”