Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi, 54. Kütüphaneler Haftası kapsamında çok sayıda öğrenciye kapılarını açtı. Çetin Şahin, “Her yıl Kütüphaneler Haftası münasebetiyle öğrencileri misafir ediyoruz. Ayrıca yıl içinde de çok sayıda öğrenci kütüphanemizi ziyaret ediyor. Ziyaretlerde binlerce kitabı öğrencilerle buluşturuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesinde, Kütüphaneler Haftası coşku içinde kutlandı. Akıl Küpü Anaokulu, İlke Ortaokulu, Budaklar İlkokulu ve Era Koleji öğrencileri kütüphaneyi ziyaret etti. Temel kütüphanecilik hizmetleri ve kitaplar hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler okuma saati yaparak keyifli vakitler geçirdi. Okuma sevgisi ve alışkanlığının anlatıldığı etkinlikte kütüphaneyi ziyarete gelen öğrencilere kitap hediye edildi.

Öğrenciler kitapla buluşuyor
Kütüphaneler Haftası’nda her yıl yüzlerce öğrenciyi ve çok sayıda okulu ağırladıklarını belirten Faik Baysal Kütüphanesi Sorumlusu Çetin Şahin, “Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi olarak her yıl Kütüphaneler Haftası münasebetiyle öğrencileri misafir ediyoruz. Ayrıca Kütüphaneler Haftası dışında da yıl içinde çok sayıda öğrenci kütüphanemizi ziyaret ediyor. Bu ziyaretlerde öğrencilerin okuma alışkanlığını desteklemek adına binlerce kitabı öğrencilerle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.