Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ağustos yaz etkinlikleri kültür sanat dostlarına etkinlik dolu bir haftasonu sunacak. Millet Bahçesi’nde düzenlenecek açık havada sinema ve gölge oyunu etkinliklerine tüm kültür sanat dostları davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yaz etkinlikleri kültür sanat dostlarına etkinlik dolu bir haftasonu sunacak. Ağustos yaz etkinlikleri kapsamında haftasonu boyunca açık havada gölge oyunu ve sinema gösterimleri kültür sanat dostlarıyla buluşacak.

Haftasonu etkinlikleri Millet Bahçesi’nde düzenlenecek
Haftasonunun ilk etkinliğinde 8 Ağustos Cumartesi günü 1998 yapımı ‘Reis Bey’ adlı dram filmi saat 21.00’da Millet Bahçesi’nde düzenlenecek açık hava sinema gösterimi ile sinemaseverlerle buluşacak.  9 Ağustos Pazar günü ise kültür sanat dostlarını iki etkinlik bekleyecek. Günün ilk etkinliğinde Tiyatro Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu bilmeceler ve gülmecelerden oluşan ‘Nasip’ adlı gölge oyununu Millet Bahçesi’nde sahneleyecek. Saat 20.00’da başlayacak etkinlikten sonra ise saat 21.00’da ‘Ayı Kardeşler: Zamanda Yolculuk’ adlı çocuk filmi küçük sinemaseverlerle buluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ağustos yaz etkinlikleri kapsamında haftasonu düzenleyeceğimiz açık havada sinema ve gölge oyunu gösterimlerine tüm kültür sanat dostlarını davet ederiz” denildi.