Köylerin Yüzünü Güldürüyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Köy ve mahallelerde bir yandan çevre düzenlemeleri yapan Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çocuk oyun grupları ve fitness aletleri kuruyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu yaptığı açıklamada, daha önce 170 adet çocuk oyun gurubu ve fitness aletlerini köy ve mahallelere kurduklarını açıkladı. Çomoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ihalesini yaparak satın aldığımız 60 çocuk oyun gurubu ve 10 fitness aletini köylerimize hızla kuruyoruz. Şu ana kadar 13 mahalle ve köyde çalışmalarımız tamamlandı. Arkadaşlarımız ihtiyaç olan yerlere de en yakın süre içerisinde aletleri kuracaklar. Hayırlı olsun” diye konuştu.

13 mahalle ve köyde çalışmalar tamamlandı. Çocuk oyun grubu ve fitness aletlerin kurulduğu mahalle ve köyler ise şöyle: Adapazarı (Aziziye Kuran Kursu, Demirbey ve Yeşilyurt), Serdivan (Yıldız Kuran Kursu), Akyazı (Vakıf mah.), Söğütlü (Yeniköy ve Hasanfakı), Karapürçek (Meşepınarı ve Ahmediye), Karasu (Limandere), Ferizli (Damlık mah. ve Yenimahalle) ve Pamukova (Oruçlu).