Korucuk'ta Ulaşım Güçlendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Korucuklu vatandaşların ulaşımla ilgili taleplerini dikkate alarak ulaşım hatlarında düzenleme yaptı. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, "Daha önce 3 adet belediyemiz aracı bulunan 24 numaralı hat, MemurSen Evleri-Baytur Evleri güzergâhıyla Dorukkent'e, yine 1 adet Belediyemiz aracı bulunan ve daha önce Korucuk Araştırma Hastanesi'nden dönen 24 H numaralı hattımız da, İdeal Kent-Sosyal Konutlar-MemurSen Evleri-Baytur Evleri güzergâhıyla Dorukkent'e uzatılmıştır. 24 numaralı hattımızda 3 adet araçla 30 dakika, 24 H numaralı hattımızda ise 1 adet araç ile 90 dakikada bir sefer düzenlenecektir. Bu düzenlemeyle birlikte Korucuk bölgesinde belediyemiz otobüsü girmeyen bölge kalmayacaktır. 2 adet otobüsle hizmet verilen 24 K numaralı Korucuk-Kampüs hattıyla birlikte bu bölgeye toplamda 3 hatta 6 otobüsle hizmet verilecektir. Şehrimizde ulaşımın çok daha rahat ve konforlu hale getirilerek ulaşım problemlerinin ortadan kaldırılması için çalışmalarımız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.