Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Yazar Serkan Üstüner’in Fazilet’in Tımarhanesinde Sekizinci Senfoni kitabının söyleşi ve imza günü program ile devam etti. Üstüner “Kitabımı gerçek bir hayattan esinlenerek yazdım. Yazdığım hikayelerden kimsenin bilmediği ve kendime sakladığım çok şey var. Bütün hikayelerimin sırrını sadece ben bilirim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri söyleşi ve imza günü ile devam etti. Fazilet’in Tımarhanesinde Sekizinci Senfoni adlı kitabın yazarı Serkan Üstüner okurlarıyla ilk olarak Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde buluştu. Programın sonunda ise okul müdürü Adem Yazan, Üstüner’e hediye takdim etti. Daha sonrasında Faik Baysal Kütüphanesinde okurlarıyla bir araya gelen Üstüner, programın sonunda okurları için kitaplarını imzaladı.

Yazar hastalığı “yazamama korkusu”
İlk kitap yazmaya başladığında bir daha yazamama korkusu yaşadığını ifade eden Üstüner “Kitabımı gerçek bir hayattan esinlenerek yazdım. Yazdığım hikayelerden kimsenin bilmediği ve kendime sakladığım çok şey var. Bütün hikayelerimin sırrını sadece ben bilirim. Kitabım ilk çıktığında en çok ismiyle alakalı sorularla karşılaştım. Kitabımı bir senfoniye benzettiğim için bu ismi uygun gördüm. Kitabı yazma aşamasına geçtiğimde çok fazla değişime uğradı hatta kitapta rahat bahsedebilmek için konfeksiyon atölyesine gidip çalışmışlığım dahi oldu. Bu zorlu süreçlerin ardından istediğim gibi bir kitap yazıp siz değerli okurlarımla buluşabildiğim için çok mutluyum” ifadelerinde bulundu.