Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kent Park’ta sahne alan Hüseyin Goncagül Tiyatrosu ekibi, Hacivat ve Karagöz’ün birbirinden eğlenceli diyaloglarını sahneledi, minikler aileleri ile keyifli bir gece geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Hüseyin Goncagül Tiyatrosu ekibi Kent Park sahnesinde Sakaryalı miniklerle buluştu. Karagöz ile Hacivat’ın birbirinden renkli diyaloglarını sahneleyen oyuncular, Kent Park’ı dolduran yüzlerce çocuğa eğlenceli dakikalar yaşattı. Şişme maskotlar ve eğlenceli müziklerin de renk kattığı etkinlikte doyasıya eğlenen minikler, aileleri ile güzel bir akşam geçirdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise Ramazan ayı boyunca her gün Kent Park Sahnesi’nde etkinliklerin devam edeceği belirtilerek,  tüm vatandaşlar bu programlara davet edildi.