Kent Orkestrası Yeni Repertuarıyla

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Kültür Sanat Etkinlikleri Nisan ayı programı kapsamında AKM’de bir konser verecek. Verdiği konserlerle dikkatleri üzerinde toplayan Kent Orkestrası, yeni repertuarını müzikseverlerle paylaşacak. 12 Nisan Cuma günü gerçekleşecek konser, saat 20.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri Nisan ayı programı, Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un verdiği  “Yargıda Reform Hareketleri” konferansı ile başlamıştı. Etkinlikler, Kent Orkestrası konseri ile devam edecek. Verdiği konserlerle dikkatleri üzerinde toplayan Kent Orkestrası, yeni repertuarını müzikseverlerle paylaşacak. 12 Nisan Cuma günü Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşecek konser, saat 20.00’da başlayacak.