Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Ziya Taşkent Konser Salonu’nda yeni repertuarını müzik severlerin beğenisine sundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası tarafından verilen konserle devam etti. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, Kent Orkestrası’nın yeni repertuarı ile buluşan Sakaryalı sanatseverler müzik dolu bir gece yaşadılar. Orkestra konserin sonunda dinleyenlerden büyük alkış topladı.

Yoğun katılım
Kent Orkestrası tarafından Şef Deniz Başay yönetiminde yerli ve uluslararası pek çok eserin icra edildiği konserde Goran Bregovic’ten ‘Çingeneler Zamanı’ ve Arif Çelik’ten ‘Nemrud’un Kızı’ gibi eserlerde dinleyenlerin beğenisine sunuldu. Yoğun katılım ile gerçekleşen konser sonrası Sakaryalılara teşekkür eden Şef Başay müzik gecesine coşkulu bir şekilde eşlik edilmesine yönelik memnuniyetini dile getirdi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk konser sonunda eski Şef Cevat Yurdakul nezdinde Kent Orkestrası’na çiçek takdim etti.