Kenan Işık Geliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, her ay birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. Sergilerden panellere, konferanslardan tiyatro gösterilerine kadar birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Mart ayı etkinliklerine başladı. Mart ayı programı hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Her ay düzenlediğimiz kültür sanat etkinliklerimiz Mart ayında da devam ediyor. Düzenleyeceğimiz etkinliklerle Mart ayını da dolu dolu geçireceğiz. Sanatı ve duruşuyla her kesimin takdirini ve sevgisini kazanmış Kenan Işık, Pazartesi günü vatandaşlarımızla buluşacak. Etkinliklerimize bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.
Ücretsiz olarak düzenlenecek olan ‘Kenan Işık’la Mehmet Akif Şiirleri’ şiir dinletisi, 12 Mart Pazartesi günü saat 19:00’da AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.