Kaynarca'da Gönül Sofraları Kuruluyor

Büyükşehir Belediyesi’nin “Mahallemde İftar Var” programları kapsamında ilçelerde kurduğu iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Programda sıra Kaynarca ilçesinde. Gönül sofraları, 21 Temmuz Pazar günü Kaynarca Atatürk İlkokulu Bahçesi’nde kuruluyor. Ayrıca İstanbul Çorlulu Ali Paşa Camii imamı Dünya 1.’si Fatih Kaya, iftar sofrasında Kaynarcalılara Kuran ziyafeti verecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında tüm ilçelerde iftar sofralarını kuruyor. İlk olarak Karapürçek’te başlanan huzur ve bereket sofraları, daha sonra sırasıyla, Erenler, Taraklı, Arifiye, Hendek ve Geyve ilçelerinde kuruldu. Gönül sofralarında buluşan binlerce vatandaş birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini gösteriyor. İftar sofralarının 7.’si Kaynarca ilçesinde kurulacak.

21 Temmuz Pazar
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, iftar sofralarına yoğun ilgi gösteren Sakaryalılara teşekkür edildi. Yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl ki iftar programlarının kapsamını genişlettik. Tüm ilçelerimizde ve şehir merkezi Kent Park’ta olmak üzere 17 ayrı noktada iftar sofralarını kurmaya devam ediyoruz. Programlarımıza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 7. programımız Kaynarca’da. 21 Temmuz Pazar günü Kaynarca Atatürk İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleşecek iftar programımızda ayrıca İstanbul Çorlulu Ali Paşa Camii imamı Dünya 1.’si Fatih Kaya Kaynarcalılarla buluşacak. Tüm hemşerilerimizi gönül sofralarımıza davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.