Büyükşehir Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’nın Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet ve Küçükkışla mahallelerini sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bölge halkına ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Şehrin önemli arterlerinde ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının yanında ilçelerde de grup yolları asfaltlanıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’nın Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet ve Küçükkışla mahalleleri sıcak asfaltla buluşuyor. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

35 Bin Ton Asfalt
Akbulut, “Kaynarca’ya bağlı Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet ve Küçükkışla mahallelerinde asfalt serim işlemlerimiz devam ediyor. 10 kilometrelik güzergahta yaklaşık 35 bin ton asfalt kullanacağız. İnşallah hızlı bir şekilde çalışmalarımızı tamamlayıp; planladığımız takvime göre asfalt serim işlemlerimize devam edeceğiz. Bölge halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.