Kaymakam Suyu'nda YürüdülerKaymakam Suyu'nda YürüdülerKaymakam Suyu'nda Kaymakam Suyu'nda Yürüdüler

Geçen hafta Öküzova Yaylası’nda yürüyüş yaparak şehrin eşsiz doğal güzelliklerini keşfeden doğaseverlerin bu haftaki rotası Kaymakam Suyu Yaylası’ydı. Sabahın erken saatlerinde Kent Meydanı’nda buluşan doğaseverler, otobüslerle yaylaya doğru yola çıktılar. Kilometrelerce yol yürüyen doğaseverler, Kaymakam Suyu Yaylası’nın tadını çıkardı. Doğaseverler, gerçekleştirilen etkinlikten memnun olduklarını belirterek yürüyüşleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yeni rota Keremali Çamlıca Gölü
Sakaryalılar, Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Sonbahar Dönemi’nde 8 hafta boyunca 5 yeni parkurda yürüyerek Sakarya'nın doğal güzelliklerini keşfedecek. Doğa yürüyüşleri’nde kalan parkurlar ise şöyle; Keremali Çamlıca Gölü, Menekşe Solak, Kılavuzlar Yaylası-Sultan Pınarı Yaylası, Kıran Yurt Yaylası ve Sülüklü Göl. Yürüyüşlerin kalan programı ise şöyle:

Tarih         Parkur                                         Uzunluğu            İlçesi           Merkeze Mesafesi
21 Ekim    Kaymakam Suyu Yaylası           14 km - 17 km    Pamukova   65 km + 65 km
04 Kasım  Kerem Ali Çamlıca Gölü             18 km               Akyazı         45 km + 45 km
11 Kasım  Menekşe Solak                       16 km               Geyve         28 km + 28 km
18 Kasım  Kılavuzlar - Sultanpınar Yaylası  18 km               Taraklı        70 km + 70 km
25 Kasım  Kıran Yurt Yaylası                    11 km              Pamukova    58 km + 58 km
02 Aralık  Sülüklü Göl                             15 km - 18 km   Akyazı         60 km + 60 km