Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinliklerinde takvim açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden sergilere, tiyatro gösterimlerinden konferanslara ve sinema günlerine kadar birçok renkli etkinlik Sakaryalılar ile buluşacak.

Kasım ayı kültür sanat takvimi için tıklayınız.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde Kasım takvimi açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden sergilere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına, sinema günlerinden panellere kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda Kasım takvimi de yoğun programlara sahne olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kasım Kültür Sanat Etkinliklerine tüm sanatseverler davet edildi.