Karasu Sahil Parkı Rekreasyon Projesi ihalesinin 17 Şubat Salı günü gerçekleştirileceğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Yaklaşık 25 bin metrekarelik alanda hayat bulacak projemiz ile şehrimiz turizm potansiyeli önemli avantajlar kazanacak. Yeni projemizle Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’da hayata geçirilecek Sahil Parkı Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar başlıyor. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alanda hayat bulacak projenin ihalesinin 17 Şubat Salı günü gerçekleştirileceğini açıklayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Projemiz kapsamında içerisinde amfi tiyatro, oturma ve çocuk oyun grupları, plaj futbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanların yer alacağı örnek bir rekreasyon çalışması hayata geçireceğiz. Yeni projemizle Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanacak” diye konuştu.

Turizm Potansiyeline Katkı
Karasu’da başlatılacak çalışmaların ardından Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde de benzer projelerin geliştirileceğini kaydeden Vardar, “Sahil düzenlemeleri ile şehrimiz turizm potansiyeli de önemli avantajlar kazanacak. 17 Şubat Salı günü, saat 10.30’da gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından projemizde çalışmalarımızı kısa süre içerisinde başlatacağız. Karasu’ya ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.