Karaağaç'tan Bulvar'a Yenileme Çalışması

2012 yılında çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi şehrin vitrini olan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Orhan Cami ve Gar Meydanı’nda çalışmaların hızla sürdüğünü hatırlatan Başkan Zeki Toçoğlu, “Bilindiği gibi şu anda Orhan Cami ve Gar Meydanı’nda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnafımıza söz verdiğimiz gibi Papatya, Menekşe ve Gökalp sokaklarda ekiplerimiz çalışmalara başladı. Karaosman ve Küçükosman sokaklarda da çalışmalarımız başlayacak. Şimdi de daha önce sözünü ettiğimiz Atatürk ve Karaağaç Bulvarlarında düzenleme çalışmaları yapacağız. Bu alanda özellikle şehir estetiğini olumsuz yönde etkileyen kaldırımları yenileyeceğiz. Ayrıca zemini değiştirip, aydınlatmaları yenileyip, çevre düzenlemesi de yapacağız. Bu çalışmamızın sonunda şehir merkezimiz çok daha güzel bir görünüme kavuşacak. Amacımız daha yaşanabilir ve daha güzel bir Sakarya” dedi.

İhale 30 Mart’ta
‘Sakarya Büyükşehir Belediyesi İhsaniye Camii ile Yeni Camii Arası Atatürk ve Karaağaç Bulvarlarında Kaldırım Düzenlemesi Yapım İşi’ ihalesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhale 30.03.2012 Cuma günü Saat:10.00’da, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediye Encümen Salonu’nda yapılacak. İhale için ayrıntılı bilgiye; Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 282 38 20 numaralı telefondan ya da Büyükşehir web sitesi ihale duyuruları bölümünden ulaşılabilir.